Administrar

Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament

ELS PROBLEMES D'EMISSIĶ DE LA RĀDIO MUNICIPAL

sgallardo | 02 Febrer, 2011 09:09

En aquests darrers dies sembla que a la fi des de l'Ajuntament han arreglat, al manco parcialment, els problemes de l'emissor de la ràdio municipal, que feia quatre mesos que emetia cada dia però ningú no la podia sentir. Ens alegra, que finalment l'ajuntament hagi actuat. En tot cas, el comentari que deixo a continuació i que vaig enviar per a publicar al número de gener del butlletí municipal crec que és una crítica necessària i vigent de com es fan les coses a l'Ajuntament. El vos deixo perquè fa just uns dies quan el vaig escriure aquesta era la situació en torn a l'emissió de sa Pobla Ràdio i a tots els que hi fan feina i hi col·laboren.

També vull afegir que en el passat ple ordinari de dia 3 de gener ja vam demanar a l'equip de govern que arreglàs l'emissor de la ràdio, i que ens responguessin perquè continuaven amagant el problema i enganyant la gent, no vaig tenir resposta. 

LA RÀDIO MUNICIPAL DEL SR. FERRAGUT FA QUATRE MESOS QUE NO ES SENT A LES ORELLES PERÒ SÍ A LES BUTXAQUES. Resulta que la ràdio municipal, Sa Pobla Ràdio, que emet des del 88.2 de la FM, des de fa quatre mesos pràcticament no es pot sentir a la major part del poble, només al casc antic arriba el seu senyal de forma dèbil. Això ocorre des de que es va traslladar la ràdio a la nova seu a la Plaça Alexandre Ballester, unes noves intal·lacions que va venir a inaugurar a principis d'octubre el Molt Honorable President del Govern. Aquestes noves dependències han costat més de 30.000€,  als que hi hem d'afegir els més de 30.000€ que costa a l'ajuntament cada any el manteniment de la ràdio municipal

LES MENTIDES DEL SR. FERRAGUT AMB LA RÀDIO. Ja fa temps que es ve denunciant aquesta situació, i des de l'equip de govern el Sr. Ferragut va dir als mitjans de comunicació públicament que no era cert que la ràdio no es sentís, que havien estat petit problemes però que ja estava solucionat, d'això fa tres mesos i tot continua igual. Fins a quan pensen seguir enganyant la gent?, mentir descaradament als ciutadans és gratuït?, perquè simplement no arreglen l'emisora?. S'han gastat 30.000 € en acondicionar les oficines, més 30.000 € més cada any de mantenir una ràdio perquè el poble no la pugui sentir?. O és que no els interessa que es senti la ràdio municipal?. 

ELS CIUTADANS I LA GENT QUE COL·LABORA AMB LA RÀDIO ES MEREIXEN UNA MICA DE RESPECTE. Justament perquè des del Grup municipal del PSM pensam que la ràdio municipal és necessària i un bon instrument de participació ciutadana en la vida del poble, perquè hi ha un equip humà que hi treballa cada dia, perquè també hi ha voluntaris que sense ànim de lucre fan uns programes per a entreteniment de tots els ciutadans, és una autèntica vergonya que l'equip de govern fa quatre mesos estigui enganyant a tots els ciutadans d'aquest poble dient que no hi ha problemes amb la ràdio, quan en realitat no es sent, i mentre hi ha molta gent que hi està posant tot de la seva part per tal que la ràdio municipal emeti cada dia, però perquè tant esforç, si la ràdio no es sent?

LA RÀDIO, EXEMPLE DE LA GESTIÓ QUE NO VOLEM. Hi ha polítics que només els interessa la promoció d'actes i activitats populars i populistes, però no la gestió eficaç i seriosa d'un Ajuntament, no es poden gastar 60.000 € en una ràdio que no es pot sentir per la incompetència o la deixadesa municipal en arreglar-la. És un exemple prou clar i escandalós de com entenen la gestió municipal des dels Independents

Comentaris

 1. rādio

  Quina vergonya la rādio, i aixō de que ja estā arreglat no ho veig gaire clar, ara la veritat la puc escoltar, perō el so és bastant dolent, fa un any sí s'escoltava be, ara no massa.

  joana | 02/02/2011, 11:21
 2. Re: ELS PROBLEMES D'EMISSIĶ DE LA RĀDIO MUNICIPAL

  quiero contactar con Sebastian Gallardo

  aurelio.martin | 22/03/2020, 10:44
 3. Re: ELS PROBLEMES D'EMISSIĶ DE LA RĀDIO MUNICIPAL

  quiero contactar con Sebastian Gallardo

  aurelio.martin | 22/03/2020, 10:46
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS