Administrar

Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament

PA, CIRC, BUTLLETÍ I ROM "CACIQUE"

sgallardo | 02 Agost, 2010 11:20

       DEL GOVERN DEL “CANVI” DE 2007, AL “PA, CIRC, BUTLLETÍ I ROM CACIQUE”  ACTUAL.

1) En primer lloc, EL BUTLLETÍ MUNICIPAL: EN AQUEST DARRER ANY I MIG, DELS 18 NÚMEROS DEL BUTLLETÍ MUNICIPAL PUBLICATS, 13 DEDIQUEN LES SEVES PORTADES A FIRES O FESTES (PA I CIRC).

2) LES NOVES ORDENANCES MUNICIPALS: UN DESASTRE POC ÚTIL QUE ESTÀ PLE D’IL·LEGALITATS. EL PSM HI PRESENTA MÉS DE 30 AL·LEGACIONS AL DARRER PLENARI. Vos posam alguns greus exemples del que pretenen fer: 

VOLEN MULTAR ALS CIUTADANS QUE NO ES PRESENTIN DAVANT EL BATLE. (Article 13 de les noves ordenances): EL BATLE VOL QUE A PARTIR D’ARA L’AJUNTAMENT PODRÀ SANCIONAR ALS CIUTADANS PER NO COMPARÉIXER DAVANT LA PRESÈNCIA DEL BATLE. Des del PSM intentarem aturar aquest desbarat antidemocràtic que va contra els Drets Fonamentals. -         (Article 13, obligacions dels ciutadans): ÉS OBLIGACIÓ DELS CIUTADANS DEMANAR LA LLICÈNCIA DAVANT EL BATLE ABANS D’INICIAR LES OBRES. NO SENYOR, L’OBLIGACIÓ QUE ESTABLEIXEN LES LLEIS ÉS LA DE TENIR, TENIR LA LLICÈNCIA ABANS D’INICIAR LES OBRES, NO BASTA HAVER-LA DEMANADA: Llei 10/1990, de la CAIB). Sembla que al nostre Batle, com que no li agraden les lleis, les canvia per sa Pobla. A tot l’estat és obligació legal tenir la llicència d’obra abans d’iniciar les obres, però pel nostre equip de govern a sa Pobla no, a sa Pobla és obligació haver-la demanada només. No és així com consideram que s’ha de dur la política urbanística a sa Pobla.

3) ORDENANÇA DE LOCUTORIS: NO ERA NECESSÀRIA, BASTA FER COMPLIR LES LLEIS EXISTENTS I ELS INFORMES JA FETS DE LA POLICIA LOCAL, TAMBÉ EN MATÈRIA DE RENOUS. El que ha de fer el regidor d’urbanisme (el Batle), és fer complir les lleis que ja existeixen (Llei 16/2006 de la CAIB)i aplicar les mesures que hi preveuen en cas de no disposar de les llicències pertinents, són molt útils i pràctiques i comprovar si els locals disposen de les pertinents llicències, i així mateix fer complir la normativa existent ( Llei 1/2007, de la CAIB) en matèria de renous, a qualsevol, no només als locutoris. Simplement, si des de l’àrea d’Urbanisme aprofiten la feina feta per la policia local durant aquests tres darrers anys, els hi retrà moltíssim.  Què passeu bon estiu i fins aviat.

Comentaris

 1. Jooooeeeer! Ja era hora!

  Espantat, fins avui, per la inexistència, aparentment, se seny entre les alternatives polítiques, respecte del populisme baratíssim (circ) dels IxSP.
  Ahir vaig fotre un comentari al blog dels entesos poblers (el copio abaix), sense resposta encara.
  Enhorabona per la vostra alternativa (compelixi's la Llei, tan senzill com això) i resposta a la iniciativa dels populeros varis (com està el pati....!!!!!).

  "Brillant! Cap altre qualificatiu s'adiu més a la vostra super-proposta. Ara bé, per fer això, jo pens que millor votaré PP... Els especialistes en posar l'objectiu damunt del fals enemic són ells: Ni IxSP, ni vosaltres entesos, no lis arribau a la sóla de les sabates.
  Era i és evident, l'IMMENS I INSUPORTABLE PROBLEMA dels locutoris! Gràcies per donar-hi solucions. Enhorabona per la vostra alternativa!
  La propera, per què no, tancar determinades minories en camps de concentració, i dedicar-los a treballs forçats (fora-vila, és clar)!"
  (h ttp://sapobla-pol.balearweb.net/post/89720)

  Pobler | 02/08/2010, 12:32
 2. Re: PA, CIRC, BUTLLETÍ I ROM "CACIQUE"

  I de què serveix presentar-hi al·legacions si tanmateix sempre surten envant i fan allò que volen? Pareix mentida que governin en minoria!
  Perquè no ho denunciau als jutjats?

  un pobler més | 03/08/2010, 08:36
 3. a un pobler més

  - per a un pobler més: Al manco el PSM en farà d'al·legacions, ja és quelcom, i és molt més del que en faran els altres. Tu també hi pots anar al jutjat, si trobes que aquesta és la via més correcta.

  joana | 04/08/2010, 15:43
 4. comentari

  Estic espantat de la quantitat de disbarats de gent que fins fa poc estava dins el govern municipal. Cal dir que son unes PROPOSTES d’ordenançes municipals, que tindran el seu recorregut legal, publicació en el BOIB, Diari d’àmbit local, Butl.leti municipal, pàgina web, ... i en el termini legal de 30 dies, tota persona física, jurídica o grups politics tindran oportunitat de fer les seves al•legacions i es contestaran en temps i forma. Tota aportació entenc que serà bona pel benefici del nostre poble.

  jo mateix | 16/08/2010, 14:27
 5. Desordenances

  Bona feina, Sebastià.
  Estic aborronat amb aquesta pretensió del batle de fer compareixer a la gent, que és això? les SS?
  El problema amb els locutoris és que si els fa cumplir les lleis JA vigents, les haurà de fer cumplir a tothom, i ja se sap, no hi ha millor manera de fer populisme que administrar a voluntat del governant l'aplicació d les lleis.
  És el mateix cas que les llicències, la Llei de Disciplina Urbanística deixa ben clar que s'ha d'haver OBTINGUT la llicència per començar les obres. Veig que el govern municipal és aficionat a obviar les lleis; supos que el secretari municipal haurà informat desfavorablement aquestes ordenances, no?

  Tomeu Cifre | 03/09/2010, 16:40
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS