Administrar

Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament

LA REDUCCIÓ DELS SOUS DEL 15% I LES DIETES IL·LEGALS

sgallardo | 23 Juny, 2010 09:59

A diferència d’altres pobles, a on la reducció de sous i assignacions dels polítics es van consensuar entre tots els partits, a sa Pobla IXSP i PSOE, enlloc de consensuar amb els partits al ple, la va acordar de forma il·legal per Decret. A sa Pobla, al personal a més de baixar-li el sou per les mesures del govern Zapatero, encara se li deuen doblers d’endarreriments de triennis des de fa més de dos anys, doblers que el Batle va prometre pagar immediatament fa dos mesos davant la premsa, però que no paga ni volia pagar. Per tot això, consideram totalment justa aquesta baixada del 15% dels sous de l’equip de govern que haurà de servir per pagar aquests doblers que deuen al personal de l’ajuntament.

En aquest mateix plenari, arrel d’una al·legació presentada per n’Antoni Martorell i na Bel Comes en nom d’Entesa per Mallorca, el PSM  va demanar a l’equip de govern que respongués sobre el contingut de la reclamació que afirmava que un regidor de l’equip de govern amb dedicació exclusiva cobrava, a més, dietes de l’Ajuntament a través del “Consorci Local”, resultant, per sorpresa de tots que el Sr. Lluís socias va reconèixer cobrar 2.000€ anuals de l’Ajuntament per dietes, la qual cosa resulta totalment il·legal, atès que no han estat acordades pel ple, i s’ha fet d’amagat i d’esquenes al plenari de la corporació. És a dir, mentre deien que es baixaven el sou, en realitat sembla que l’únic grup de l’equip de govern que complia era el PSM, i ells d’esquenes al ple i a la llei, cobraven DIETES IL·LEGALS.  I encara van plorant pels racons dient que és injust que l’oposició els baixi el sou un 15%. El que és injust és que estiguin cobrant doblers dels ciutadans d’amagat i de forma il·legal sense passar pel ple, mentre que el PSM complia la llei i la rebaixa de sous, ells mentre deia que se’l baixaven per darrere se’l tornaven a pujar, I ENCARA ES QUEIXEN I ENS INSULTEN !!!

Comentaris

 1. studio

  enhorabona, a la fi vos han fet cas i lleven l'studio 54. a veure si fan alguna cosa interessant i original per les festes

  miquel | 24/06/2010, 06:54
 2. doblerets

  quina vergonya, cobrant doblers d'amagat, però quina vergonya!!. Ànims Sebastià, bona feina, molta paciència tens, ànims.

  joana | 24/06/2010, 09:03
 3. il.legal

  PERQUÉ NO O DENUNCIES SI ÉS IL.LEGAL?

  MIQUEL | 24/06/2010, 18:26
 4. resposta

  Des del moment en que ho reconeixen, la seva actuació no és correcta ni legal, però ens han d'entregar la informació i els documents que varem sol·licitar decidirem les mesures que prenem. En tot cas han actuat de forma incorrecta, d'esquenes al plenari i al poble i han intentat enganyar la gent i a PSM (com a soci de govern) amb els sous.

  Sebastià gallardo | 24/06/2010, 20:43
Afegeix un comentari
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS