Administrar

Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament

ELS PROBLEMES D'EMISSIÓ DE LA RÀDIO MUNICIPAL

sgallardo | 02 Febrer, 2011 09:09

En aquests darrers dies sembla que a la fi des de l'Ajuntament han arreglat, al manco parcialment, els problemes de l'emissor de la ràdio municipal, que feia quatre mesos que emetia cada dia però ningú no la podia sentir. Ens alegra, que finalment l'ajuntament hagi actuat. En tot cas, el comentari que deixo a continuació i que vaig enviar per a publicar al número de gener del butlletí municipal crec que és una crítica necessària i vigent de com es fan les coses a l'Ajuntament. El vos deixo perquè fa just uns dies quan el vaig escriure aquesta era la situació en torn a l'emissió de sa Pobla Ràdio i a tots els que hi fan feina i hi col·laboren.

També vull afegir que en el passat ple ordinari de dia 3 de gener ja vam demanar a l'equip de govern que arreglàs l'emissor de la ràdio, i que ens responguessin perquè continuaven amagant el problema i enganyant la gent, no vaig tenir resposta. 

LA RÀDIO MUNICIPAL DEL SR. FERRAGUT FA QUATRE MESOS QUE NO ES SENT A LES ORELLES PERÒ SÍ A LES BUTXAQUES. Resulta que la ràdio municipal, Sa Pobla Ràdio, que emet des del 88.2 de la FM, des de fa quatre mesos pràcticament no es pot sentir a la major part del poble, només al casc antic arriba el seu senyal de forma dèbil. Això ocorre des de que es va traslladar la ràdio a la nova seu a la Plaça Alexandre Ballester, unes noves intal·lacions que va venir a inaugurar a principis d'octubre el Molt Honorable President del Govern. Aquestes noves dependències han costat més de 30.000€,  als que hi hem d'afegir els més de 30.000€ que costa a l'ajuntament cada any el manteniment de la ràdio municipal

 (Segueix)

LA PLAÇA ALEXANDRE BALLESTER, UNA REALITAT

sgallardo | 02 Febrer, 2011 09:06

En el darrer plenari ordinari del mes de gener, es va aprovar amb quinze vots a favor, una abstenció i cap vot en contra la proposta del nostre Grup Municipal de fer un reconeixement a la persona i a la figura d'Alexandre Ballester, dedicant-li la nova plaça oberta vora el Casal del Rafal, així mateix s'aprovà que en el futur s'hi incorporarà en aquest nou indret una escultura també dedicada a la seva persona. Sense cap dubte n'Alexandre Ballester es tracta d'una de les figures més notables que ha donat sa Pobla al llarg d'aquest segle i de l'anterior, una figura del nostre temps per a una plaça del segle XXI.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS