Administrar

Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament

EL PSM PROPOSA DEDICAR LA NOVA PLAÇA AL GRAN ESCRIPTOR, DRAMATURG I CRONISTA LOCAL ALEXANDRE BALLESTER

sgallardo | 21 Desembre, 2010 23:56

El Grup Municipal del PSM a l'Ajuntament proposarà en el proper plenari ordinari de l'Ajuntament de sa Pobla, de dedicar la nova plaça oberta recentment a l'indret de Cas Rafal, al centre del poble, al gran escriptor, dramaturg i cronista local Alexandre Ballester i Moragues. Des del PSM consideram que és aquest ha de ser el primer acte de reconeixement per part del consistori a un dels seus fills més notables. Entre els destacats autors poblers, Alexandre Ballester ha estat el principal artífex de situar sa Pobla en el mapa de les lletres catalanes de la segona meitat del segle XX, fent-ne gala sempre i transmetent la seva "pobleritat" arreu dels Països Catalans. Així mateix Alexandre Ballester ha estat el cronista oficial d'aquesta vil·la des de 1968, les seves cròniques locals són d'una bellesa literària extraordinària, mostren un amor i estimació apassionada pel nostre poble, la segona meitat del segle XX a sa Pobla serà recordada, amb el pas del temps, sobre tot, gràcies i a través dels ulls i del cor d'Alexandre Ballester. En la seva figura de cronista, tanmateix com en tot allò que toca la seva ploma, Alexandre Balllester ha demostrat sempre la seva excelència al llarg de tots aquests anys. Igualment és reconeguda la seva faceta destacada de dinamitzador cultural i artístic, així com el seu bon ofici com a pintor.

 (Segueix)

CAN GARROVÍ, ESCOLA DE MÚSICA: ELS EMBULLS DEL Sr. LUÍS SOCIAS

sgallardo | 21 Desembre, 2010 23:51

COM JA HE DIT AL COMENTARI ANTERIOR, NOMÉS SIS MESOS S'HAN TORBAT EL SR. LUIS SOCIAS I EL SR. JOAN COMES A ESPENYAR LA BONA GESTIÓ DE LES ÀREES QUE PORTAVA EL PSM A L'AJUNTAMENT. AQUÍ ES VEU QUI FEIA FEINA DE VERES, EL PSM, I QUI ES DEDICAVA NOMÉS A DIR MENTIDES I A FER COM QUI FER PASSEJANT-SE PER SA PLAÇA. Un altre exemple:  A l'àrea de cultura, quan aquest servidor n'era el responsable, varem impulsar la reforma del local de l'escola de música de can garroví, per a la seva insonorització i climatització, i a més amb aquesta obra, l'escola de música havia de guanyar espai amb el local que fins ara es destinava a arxiu municipal.  Des de l'àrea de cultura varem fer participar a tots els afectats en el projecte: escola i banda de música, facilitant còpies del projecte i còpia de les obligacions del contractista. A mitjans d'abril ens van fer sortir del local perquè les obres s'havien de fer en dos mesos i acabar abans de 30 de juny. El dia 18 de maig vaig ser cessat.  Arribam a Nadal i el local no està en funcionament, sembla que les obres estan plenes de deficiències, que el contractista no ha resolt, que tampoc no han fet les millores que estaven obligats al contracte. És cert que el Sr. luís socías va recepcionar les obres? és cert que ha pagat les obres al contractista?, perquè s'ha pagat si no està acabada?,  Com pot recepcionar unes obres plenes de deficiències?. Tota aquesta informació varem demanar al darrer plenari de dia 3 de novembre i encara esperam resposta. La diferència entre una gestió i l'altra és molt clara, davant la transparència i l'honestedat del PSM en la gestió s'hi oposa, l'obscurantisme,  la falta d'informació pública, la desídia i els embulls del Sr. Luís Socías

 (Segueix)

LA POLICIA LOCAL ESCLATA: EL BATLE SUPRIMEIX 3 PLACES DE POLICIA PER A PAGAR CARPES, FESTES I SARAUS

sgallardo | 21 Desembre, 2010 23:38

Només sis mesos s'ha torbat el batle, Joan Comes, des de que ha assumit directament la gestió de la policia local, a rebentar una àrea que funcionava bé. La realitat és que a sa Pobla hi ha en general una plantilla bastant professional ben dirigides pel Subinspector en cap. La policia ha esclatat i el pitjor és que tenen raó, i no és una qüestió de doblers, bàsicament. El Batle ha retallat 3 policies de la plantilla (no hi ha doblers per a policia, però si per la carpa de la plaça), i no vol complir les promeses de treure les places a convocatòria pública. La imatge del regidor Ferragut bravejant davant la premsa de controlar el tràfic és llastimosa, a més de ser un perill per a la seguretat del tràfic, i de constituir una clara infracció i intrusisme professional. Un poble de 13.000 habitants paga prou imposts com per no haver de patir al Sr. Ferragut fent de policia.  La solució és fàcil: seny, complir la llei i treure ...

 (Segueix)

ARA, COM ABANS, EL GOVERN ENS LLEVA DE LES FOTOS. LA PORTADA DEL BUTLLETÍ MUNICIPAL DE NOVEMBRE

sgallardo | 21 Desembre, 2010 23:33

Hi havia un temps a sa Pobla, quan comandava el PP, que als regidors del PSM, a l'oposició aleshores com ara, els treien de les fotos i els canviaven per regidors del PP. Això ho va patir el nostre regidor en Joan Cladera "Cocou" ja fa uns anys, al programa electoral del PP. Aquest mes passat, la portada d'aquest Butlletí municipal era una foto del moment de la inauguració del tanatori. L'oposició també hi era. Jo hi era, el PSM hi era present, però no en surt cap a la foto de l'oposició, la van retallar  subtilment. (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS