Administrar

Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament

EL GRUP MUNICIPAL DEL PSM VOTA EN CONTRA DE DEDICAR UN CARRER A UN ANTIC CAP DE LA FALANGE LOCAL

sgallardo | 11 Novembre, 2010 17:29

En el darrer plenari ordinari de dia 3 de novembre, El Grup Municipal del PSM-EN de sa Pobla, a través del seu portaveu municipal i regidor Sebastià Gallardo, va votar contra la proposta del PSOE de dedicar un carrer al metge i antic cap de la falange local Bartomeu Siquier "de Cas Mestrés". En primer lloc s'ha de dir que varem rebre la proposta del Sr. Lluís Socías, regidor del PSOE, amb gran sorpresa, per inesperada. En segon terme i sense voler entrar en polèmica en torn dels mèrits del citat metge, és una proposta precipitada i amb poca fortuna, atès que pensam que al nostre poble hi ha una sèrie de personalitats molt destacades i que donen renom a sa Pobla arreu dels Països Catalans, ja sigui en el camp de les lletres, de la música, de la dinamització cultural en general, dels esports, etcetera..; i algunes d'elles són personatges vius, que haurien de ser reconegudes, considerant que a més a més i en tot cas, aquests tipus de propostes haurien de ser consensuades prèviament justament per evitar polèmiques, extrem que en aquesta ocasió no s'ha fet per part del regidor proposant, Sr. Socías.

 (Segueix)

EL TANATORI (II): EL PSM PREGA QUE ES LLEVI ELCRUCIFIX DE LA SALA D'ACTES

sgallardo | 09 Novembre, 2010 16:38

EL TANATORI ÉS MUNICIPAL, PAGAT PER TOTS, NO DE L’ESGLÉSIA. EL PSM PREGA QUE LLEVIN EL CRUCIFIX DE LA SALA D’ACTES. El dia de la inauguració el Batle va dir que la sala d’actes tenia la destinació de sala pluriconfesional, però el cert és que hi ha un "santcrist" de més de 2 metres d’alçada presidint la sala. Tal com està no sembla una instal·lació municipal, pagada per tots, sinó només per a ús d’una part. El tanatori ha de ser per a ús de tots, vivim en un estat aconfessional, si algú vol un crucifix o un altre símbol religiós o no en vol de cap casta, que el dugui i el torni llevar, però no està bé que hi hagi fix un símbol religiós de 2m d’alçada.

 (Segueix)

EL TANATORI (I): UNA INSTALˇLACIĶ NECESSĀRIA, UNA GESTIĶ OPACA.

sgallardo | 09 Novembre, 2010 16:35

Des del PSM sempre hem considerat que el nou tanatori era una obra prioritària pel nostre poble i hem donat suport que es fes aquesta legislatura. Ara bé, el que no s’ha fet gens bé ha estat tota la part administrativa i de control de legalitat d’aquesta obra. Aquí ni IXSP ni PSOE no tenen el nostre suport.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS