Administrar

Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament

ACONSEGUIT: RETIRADA DE LES ANTENES DE TELEFONIA MÒBIL DEL CASC URBÀ I PROHIBICIÓ D'ANTENES A MANCO DE 200 METRES DE LES ESCOLES

sgallardo | 30 Octubre, 2010 11:55

Des del Grup del PSM a l'Ajuntament de sa Pobla hem arribat a un acord amb l'equip de govern (ixsp i psoe) per a la retirada de les antenes de telefonia mòbil del casc urbà, que queden prohibides en indrets privats i a manco de 200 m de centres escolars.

Aquest acord va lligat d'una part, a refermar el compromís polític ja existent des de 2007 entre tots els partits polítics del consistori, per tal que l'Ajuntament dugui a terme la retirada d'antenes de telefonia mòbil del casc urbà, habilitant els espais públics necessaris, i que si és possible i de forma preferent s'ubicaran aquestes antenes al Polígon Industrial de sa Sort Llarga, en el solar municipal just darrere el cementiri, i es compromet a dur a terme aquesta actuació el més aviat possible.

I d'altra banda, i mitjançant l'aprovació de les noves Normes Subsidiàries de Planejament, que s'aprovaren provisionalment el passat dijous, amb el nostre vot favorable, a partir d'ara endavant queda prohibit l'existència d'antenes de telefonia mòbil en el casc urbà en edificis o espais privats, així com també queda prohibida l'existència d'antenes als centres escolars i en un radi d'exclusió de 200 metres, és a dir, a partir d'ara, no podrà haver-hi antentes en edificis o espais privats ni a manco de 200 metres de centres escolars.  Aquesta és la nova obligació que estableixen les NNSS aprovades dijous passat, i va ser un punt important per que el PSM les votàs favorablement.

Crec que és una bona i un acord positiu amb l'equip de govern, però la tasca encara ho ha acabat, des del PSM hem de procurar i vigilar que l'acord es compleix i es fa efectiva aquesta retirada, com diu l'acord: "el més aviat possible".

 (Segueix)

ORDENANCES FISCALS 2011. EL PSM ARRIBA A UN ACORD AMB L'EQUIP DE GOVERN (IXSP-PSOE)

sgallardo | 22 Octubre, 2010 16:30

El PSM arriba a un acord amb l'equip de govern (IXSP i PSOE) de sa Pobla, sobre les ORDENANCES FISCALS PER AL 2011, aconseguint la congelació de diverses taxes i imposts per al 2011. El PSM-EN de sa Pobla, a través del seu portaveu municipal i regidor Sebastià Gallardo, ha arribat a un acord amb l'equip de govern de l'Ajuntament pobler, ara en minoria, format per IXSP i PSOE, per a la congelació de les taxes i diversos imposts per al 2011, a canvi del manteniment del tipus impositiu de l'IBI d'urbana per a 2011 en el 0'55. Des del PSM es considera que aquesta proposta s'ajusta a una política fiscal seriosa i responsable, que d'una banda, intenta no greujar excessivament les economies familiars, amb la congelació de taxes i imposts, i a la mateixa vegada assegura els ingressos municipals i el manteniment dels serveis ciutadans, amb el manteniment del tipus impositiu de l'IBI en el 0'55 %.  (Segueix)

HA COMENÇAT EL NOU CURS ESCOLAR: ANTENES DE TELEFONIA I NOU REGLAMENT DEL CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL

sgallardo | 05 Octubre, 2010 11:44

 Comença el nou curs escolar, a l'espera de resoldre dues qüestions importants a nivell municipal: d’una banda, el tema de les antenes de telefonia mòbil que estan properes als centres escolars, quan el PSM estava a l’equip de govern varem pactar que no hi hauria antenes (ni noves ni ja existents ara) als centres escolars, reiterant una moció que va presentar el PSM la legislatura passada i que fou aprovada per tots els partits, IXSP i Joan Comes també, per treure les antenes de telefonia del casc urbà. No podem acceptar que ara el Batle, faci cames enrere, canviïn de criteri i el tema quedi tal com esta ara.

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS