Administrar

Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament

LES AL·LEGACIONS DEL PSM A LES NOVES ORDENANCES DE BON GOVERN

sgallardo | 18 Setembre, 2010 16:01

61626-allegacions ordenances bon govern.doc

ordenança bon govern 2010.pdf

Com ja varem dir, al passat plenari de dia 30 de Juliol, el Grup Municipal del PSM-Entesa va presentar una trentena d'esmenes, observacions i suggeriments envers les futures ordenances de bon govern de l'Ajuntament. En aquest comentari vos he deixat adalt tant les al·legacions finalment presentades en el termini d'exposicio publica, com el text de les ordenances, per que ho pogueu consultar. En quant a l'ordenança dels locutoris i com ja varem dir, tota ella era absurda i una pura operacio d'imatge per part de l'equip de govern.

 

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS