Administrar

Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament

LA REDUCCIÓ DELS SOUS DEL 15% I LES DIETES IL·LEGALS

sgallardo | 23 Juny, 2010 09:59

A diferència d’altres pobles, a on la reducció de sous i assignacions dels polítics es van consensuar entre tots els partits, a sa Pobla IXSP i PSOE, enlloc de consensuar amb els partits al ple, la va acordar de forma il·legal per Decret. A sa Pobla, al personal a més de baixar-li el sou per les mesures del govern Zapatero, encara se li deuen doblers d’endarreriments de triennis des de fa més de dos anys, doblers que el Batle va prometre pagar immediatament fa dos mesos davant la premsa, però que no paga ni volia pagar. Per tot això, consideram totalment justa aquesta baixada del 15% dels sous de l’equip de govern que haurà de servir per pagar aquests doblers que deuen al personal de l’ajuntament.

 (Segueix)

PRESSUPOSTS 2010, L'OPOSICIÓ RESPONSABLE DEL PSM

sgallardo | 23 Juny, 2010 09:49

EL PSM S’ABSTÈN EN LA VOTACIÓ DE LES AL·LEGACIONS I PERMET QUE ELS PRESSSUPOSTS DE 2010 VAGIN ENDAVANT. Ja varem dir que els Pressuposts d’enguany de l’Ajuntament no ens agradaven, que no eren els nostres, que no se’ns han consensuat, que no responen a la realitat de crisi econòmica actual, que el que haurien de fer és garantir el manteniment dels serveis bàsics (policia, educació, serveis socials, manteniment, ajudes a les entitats del poble) i reduir al màxim i fer austeritat en despeses secundàries (participació ciutadana, festes i saraus, activitats recreatives. Però l’equip de govern actual (IXSP i PSOE) han fet tot el contrari amb aquests pressuposts: redueixen despesa en serveis bàsics (policia local, serveis socials, educació) i s’incrementa en temes secundaris (monitors esportius i festes i saraus, sopars i altres herbes).

 (Segueix)

EL PSM PROPOSA RECUPERAR LA JUNTA DE PORTAVEUS MUNICIPALS

sgallardo | 05 Juny, 2010 19:40

En aquests moments cada cop més tensos i crispats a l'Ajuntament, des del PSM tal i com ja vam anunciar quan IXSP i PSOE van destituir-me i ens enviaren a l'oposició, la nostra decisió de fer una oposició constructiva i en positiu; estam convinçuts que és el que els nostres ciutadans volen i el que sa Pobla necessita: esma, sentit comú, cercar el diàleg i els acords, i iniciatives en positiu.

 Per això el passat 26 de maig vaig presentar, (com ja havíem anunciat en roda de premsa el dia 21 d'abril a sa Congregació), en nom del grup municipal del PSM-Entesa a l'Ajuntament, una moció per al proper plenari de la corporació en la que el PSM de sa Pobla insta al Batle a recuperar la Junta de Portaveus dels Grups Municipals.

 (Segueix)

EL PSM DEMANA TÉNTOL-CANVI AMB LA FESTA "DISTRICTE 54"

sgallardo | 02 Juny, 2010 18:47

TÉNTOL-CANVI AMB L’STUDIO 54 El PSM demana un TÈNTOL amb l’Studio 54 per al 2010. Ateses les intencions de l’equip de govern de repetir un any més la festa de “districte 54” a la plaça, després dels greus problemes i incidències al poble l’any passat, El PSM-Entesa Nacionalista de sa Pobla presentarà una moció al Plenari de l’Ajuntament demanant que aquest 2010 es faci un TENTOL amb la festa Districte 54, i canviar-la per un altre tipus de festa.  - A sa Pobla no hi ha problema de botellot, el problema és l’Studio 54. Per al PSM, el debat sobre la necessitat d’una ordenança antibotellot és fals, no hi ha cap necessitat d’ordenança antibolletot perquè a sa Pobla, a diferència d’altres pobles, en general no hi ha problemes cívics de botellot als caps de setmana, l’únic dia que genera problema és el dia del Districte 54. - Les diferències en política de Festes i especialment l’Studio 54 ha estat un dels pactes incomplits i motiu de greus diferències aquests darrers mesos entre el PSM i els antics socis de govern.  (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS