Administrar

Portaveu del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l'Ajuntament

IXSP I PSOE TRENQUEN ELS PACTES I ENVIEN EL PSM A L'OPOSICIÓ

sgallardo | 30 Maig, 2010 19:02

- AGRAÏMENTS: Des del Grup Municipal del PSM-Entesa Nacionalista a l’Ajuntament volem en primer lloc mostrar el nostre agraïment al personal de l’Ajuntament de sa Pobla per la col·laboració i ajuda que ens han prestat al llarg d’aquests gairebé tres anys al govern municipal, i molt especialment i com no pot ser menys, al personal de les àrees d’educació i cultura i de seguretat ciutadana, per la seva bona disposició i la col·laboració estreta en la tasca diària, de tot cor gràcies. Així mateix també volem fer extensiu aquest agraïment a totes les associacions culturals i a les entitats i membres de la comunitat educativa que amb la seva empenta fan avançar el nostre poble.  

            - IXSP I PSOE TRENQUEN ELS PACTES I DESTITUEIXEN SEBASTIÀ GALLARDO PER HAVER-NE EXIGIT EL SEU COMPLIMENT. Des del PSM hem fet tots els esforços possibles per tal que es complissin els acords signats i que el pacte de govern arribàs a bon port, tots els esforços, tota la paciència, tota la lleialtat i honestedat, tal vegada algú ens pot acusar d’haver tingut massa paciència, però era la nostra obligació i responsabilitat intentar culminar amb èxit els pactes signats i aconseguir els objectius que varem prometre als ciutadans al 2007 i que els tres partits varem signar per escrit (si el pacte està signat per escrit és perquè el PSM va insistir i molt en que es signàs tot per escrit). Si s’ha perdut no ha quedat per nosaltres. 

 (Segueix)
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS